Crossover Längd

Fördjupning i disciplinen längdskidåkning i klassisk åkning. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Utbildningen förbereder deltagaren i rollen som instruktör i längdskidåkning för åkare upp till god motionsnivå. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Kursinnehåll

Fördjupning i disciplinen längdskidåkning i klassisk åkning. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Utbildningen förbereder deltagaren i rollen som instruktör i längdskidåkning för åkare upp till god motionsnivå. Boende, mat och skipass ingår inte i utbildningspriset.Boka boende, mat och skipass till utbildningen i Idre.Prisförslag boende med avresestäd i flerbäddslägenhet, del i dubbelrum en vecka, ankomst dagen innan utbildningsstart, från 1025kr per person.Priset gäller vid bokning senst 3 veckor innan utbildningsstart, därefter bokning mot ordinarie pris.För att boka boende, mat och skipass till utbildningen på Idrefjäll klicka här.

Kursfakta

  • Kurslängd: 3
  • Förkunskaper: Genomförd och godkänd teori och undervisning Skidor Instruktör 2 (SLAO friluftsfrämjandet eller SSF), samt minst fyra veckors självständigt arbete i skidskolan efter utbildningen. Deltagaren ska kunna åka längdskidåkning i klassisk stil på god motionsnivå.
  • Kursmål: Fördjupning i disciplinen längdskidåkning, klassisk åkstil. Personlig färdighet, teknik och metodik m m.
  • Kursavgift exkl moms: 3.300 kr
    Kursavgift inkl moms: 4.125 kr
Det finns för närvarande inga tillgängliga kurstillfällen.
<