Crossover Skidor

Fördjupning i disciplinen skidor. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Teori 8 timmar, praktik 26 timmar. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Kursinnehåll

För dig som genomgått Snowboard – Instruktör 1 och vill utvecklas ytterligare i en eller flera discipliner. Vi fördjupar oss i det som är specifikt inom respektive disciplin och arbetar mycket med metodik och teknik för att bredda dina kunskaper och göra dig till en mer flexibel instruktör.

Kursfakta

  • Kurslängd: 4
  • Förkunskaper: Genomförd och godkänd teori och undervisning, Snowboard Instruktör 1 (SLAO, Friluftsfrämjandet eller SSF), samt minst fyra veckors självständigt arbete i snowboardskola efter utbildningen. God färdighet – åker alla backar i bra tempo utan stopp och med flyt i åkningen.
  • Kursmål: Fördjupning i disciplinen skidor. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Teori 8 timmar, praktik 26 timmar.
  • Kursavgift exkl moms: 3.325 kr
    Kursavgift inkl moms: 4.156 kr
Det finns för närvarande inga tillgängliga kurstillfällen.
<