Crossover Snowboard

För dig som genomgått Skidor – Instruktör 2 och vill utvecklas ytterligare i en eller flera discipliner. Vi fördjupar oss i det som är specifikt inom respektive disciplin och arbetar mycket med metodik och teknik för att bredda dina kunskaper och göra dig till en mer flexibel instruktör Fördjupning i disciplinen snowboard. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. I utbildningspriset ingår löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Kursinnehåll

För dig som genomgått Skidor – Instruktör 2 och vill utvecklas ytterligare i en eller flera discipliner. Vi fördjupar oss i det som är specifikt inom respektive disciplin och arbetar mycket med metodik och teknik för att bredda dina kunskaper och göra dig till en mer flexibel instruktör. Boende, mat och skipass ingår inte i utbildningspriset. Boende, mat och skipass ingår inte i utbildningspriset.Boka boende, mat och skipass till utbildningen i Idre.Prisförslag boende med avresestäd i flerbäddslägenhet, del i dubbelrum en vecka, ankomst dagen innan utbildningsstart, från 1025kr per person.Priset gäller vid bokning senst 3 veckor innan utbildningsstart, därefter bokning mot ordinarie pris.För att boka boende, mat och skipass till utbildningen på Idrefjäll klicka här.

Kursfakta

  • Kurslängd: 4
  • Förkunskaper: Genomförd och godkänd teori och undervisning, Skidor Instruktör 2 (SLAO, Friluftsfrämjandet eller SSF), samt minst fyra veckors självständigt arbete i skidskola efter utbildningen. God färdighet – åker alla backar i bra tempo utan stopp och med flyt i åkningen.
  • Kursmål: Fördjupning i disciplinen snowboard. Personlig färdighet, teknik och metodik m m.
  • Kursavgift exkl moms: 3.325 kr
    Kursavgift inkl moms: 4.156 kr
Det finns för närvarande inga tillgängliga kurstillfällen.
<