Skidor – Parkinstruktör 1

Ta chansen att utbilda dig till parkinstruktör då efterfrågan på duktiga instruktörer i parken ökat enormt under de senaste åren. Med godkänd Skidor – Instruktör 2 är du berättigad att gå denna utbildning. Vi arbetar med teknik, metodik och säkerhet när det gäller rails, hopp etc. Målsättningen är att du ska få den grundläggande kunskap som behövs för att kunna undervisa nybörjare i parkåkning. Du bör ha åkt, hoppat och railat i park innan du går utbildningen. Grundläggande teknik, metodik och säkerhet för att instruera i park. Personlig färdighet. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Kursinnehåll

Ta chansen att utbilda dig till parkinstruktör då efterfrågan på duktiga instruktörer i parken ökat enormt under de senaste åren. Med godkänd Skidor – Instruktör 2 är du berättigad att gå denna utbildning. Vi arbetar med teknik, metodik och säkerhet när det gäller rails, hopp etc. Målsättningen är att du ska få den grundläggande kunskap som behövs för att kunna undervisa nybörjare i parkåkning. Du bör ha åkt, hoppat och railat i park innan du går utbildningen.

Kursfakta

  • Kurslängd: 3
  • Förkunskaper: God skidfärdighet – åker i all terräng. Godkänd Skidor Instruktör 2 (eller motsvarande utbildning Friluftsfrämjandet/SSF).
  • Kursmål: Grundläggande teknik, metodik och säkerhet för att instruera i park. Personlig färdighet.
  • Kursavgift exkl moms: 2.290 kr
    Kursavgift inkl moms: 2.863 kr
Det finns för närvarande inga tillgängliga kurstillfällen.
<